keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Äidille.

Äitienpäivä lähestyy ja väsäilin omalle äidille kortin. Askarteluinto on jossain kadoksissa tällä hetkellä, mutta sain kuitenkin jotain aikaiseksi. Pari korttitilausta on odottamassa, joten ehkä se inspiraatio taas jostain kaivetaan esille :).Täytyy kyllä todeta että mulla on maailman paras äiti. Me ollaan tosi läheisiä ja vois melkein sanoa että toistemme parhaat ystävät. En keksi tähän hätään yhtään asiaa mistä en voisi äidille puhua ja vaikka nähdään nykyään liian harvoin, puhelimessa puhutaan usein ja tiedän että äiti aina kuuntelee ja on tukena, oli asia mikä tahansa. Me ollaan monissa asioissa tosi samanlaisia ja näin aikuisiällä sitä varsinkin herää usein siihen kuinka paljon sitä omaa äitiään muistuttaakaan! :D
Äiti on mun esikuva monessa asiassa. Ehkä paras asia mitä oon äidiltäni oppinut on positiivisuus ja elämänilo sekä toisten huomioonottaminen. Se että oot onnellinen jonkun toisen puolesta, ei oo sulta iteltä pois.
Äiti on myös sanonut että pitää muistaa säilyttää se tietynlainen lapsenmielisyys elämässä ja siinä se on niin oikeessa!

Muistakaa äitejänne sunnuntaina, he on päivänsä ansainneet <3!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti