maanantai 26. maaliskuuta 2012

Uutta kotona.

Ajattelin etten hanki uuteen kotiin paljonkaan uusia huonekaluja ja tekstiilejä, että vanhat saavat nyt kelvata. No, eihän se nyt ihan niin mennyt.. Oikeestaan kaikki on menny uusiks :D, ups! Halusin valoisampaa ilmettä, tummanruskea on saanut väistyä valkoisen tieltä ja kyllä se vaan tuo lisää tilankin tuntua nämä vaaleat huonekalut ja tekstiilit.

Tämän kankaan bongasin Kodin Anttilasta ja kävin monta kertaa sitä hypistelemässä. Hinta oli ihan kohtalainen, 12,90e/metri, mutta onneksi odotin hetken, sillä loppujenlopuksi kangas irtosi -30% tarjoushintaan. Alkuviikosta ompelin siitä sitten verhon makuuhuoneeseen :Tykkään ja kovasti! Nyt on mietinnässä vaihtaisiko sängynpeitteen beigen vai harmaan väriseksi ja haluisin uusia myös nuo tyynyt.. Seinälle sängyn yläpuolelle tulee näillä näkymin ainakin valkoinen Lack-hylly. Haluisin kovasti myös jonkinlaisen sängynpäädyn tohon ja oonkin aatellu että joskus kun on aikaa ni kokeilen kyhätä sellaisen itse...

Ja tässä sitten olohuoneen uusi lipasto.


Tohonkin seinälle mulla on suunnitteilla yksi tuunaus-projekti, mutta esittelen niitä sitten täällä jos/kun saan joskus valmiiksi :).

Loppuun vielä mun lemppariasia keväässä ja pääsiäisessä:Pajunkissat <3

2 kommenttia:

  1. Ihanan näköistä ja kiva päästä tänään katsomaan uutta kotia ihan livenä!! :D

    VastaaPoista
  2. http://linnunradanlapsi.blogspot.com/2012/03/liebster-blog.html

    VastaaPoista