sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

One Lovely Blog Award.

Oon ehkä vähän saamaton ollut nyt tän blogin kanssa, joten nyt vasta huomasin että oon saanut tällaisen ihka ensimmäisen tunnustuksen/haasteen blogilleni! Jei!

Kiitos tästä!

Haastehan menee näin:

1.Kerro linkin kera blogissasi, kuka lahjoitti sinulle tämän awardin.
No ihana Kehräämön Raitsu.

2. Kirjoita seitsemän random-faktaa itsestäsi. 
(kuvituksena toimii otokset sunnuntaiaamun brunssista )


1. Mulla on uus koti. Muutin kolmisen viikkoa sitten rivarikaksioon ja täällä sitä nyt on häärätty sen minkä töiltään ja muilta menoiltaan on ehtinyt. Seinät on saanut maalia pintaan ja uusia huonekalujakin on hankittu. Pikkuhiljaa alkaa oleen valmista, vaikka muutama pikkuasia vielä vaatii hiomista, taulut yms. puuttuu vielä seiniltä. On kyllä ollu ihanaa laittaa omaa kotia ja tästä tulee tosi mieluinen! :)


2. Haaveilen lomamatkasta. Ainahan se loma kai on mielessä ja toiveissa, mut nyt viime aikoina on tullu enemmän sellanen tunne että olisi ihana lähtee vaikka viikoksi johkin ulkomaille tai edes jollekin lyhyemmälle kaupunkilomalle (lontoolontoolontoolontoo). Vaikka tääl uudessa kodissakin viihdyn, kunnon irtiotto arjesta tekis kyllä hyvää! No, ehkä sitten kesemmällä..


3. Mulla on maailman parhaat ystävät. Tästä ei oo epäilystäkään. Tässä just yks päivä mietin että kai sitä on jotain elämässään oikein tehnyt kun on ansainnut noin laajan joukon aivan ihania ihmisiä elämäänsä! Ne kuuntelee ilot ja surut, kannustaa, lohduttaa, nauraa mun kanssa (ja aika usein myös mulle:D), auttaa ja tuo tullessaan kaupasta mustikoita sillon ku mä oon unohtanut ite ostaa ;). Nyt on ihanaa kun tän muuton myötä mun pari parhainta ystävää asuu ihan tässä lähellä ni on niin helppo iltasella pyytää ne tänne kahvittelee ja höpöttelee <3 (ja tulee ne pyytämättäkin ;)). Kiitos teille kaikille muruille että ootte tullu mun elämään <3!


4. Mun päässä on nyt se kaikki kolmisen viikkoa soinut Petri Nygårdin Märkää -biisi, koska se on näköjään mun naapurin lempibiisi ja se huudattaa sitä varsinkin viikonloppusin tossa naapurissa. Kiittimoi.


5. Oon jäänyt koukkuun turkkilaiseen jogurttiin. Ostan sen ison ämpärin ja se kestää mulla n.kaks päivää. Laitan sekaan mitä milloinkin, usein raejuustoa ja mustikoita, mutta myös mansikkaa, mangoa, ananasta, omenaa, kiiwiä ja uutena juttuna vauvojen hedelmäsoseita. Vähän ehkä hunajaa makeutta tuomaan. Hyvää on! Koskakohan alkaa tuleen korvista?


6. Pitäs oppii vähän rauhottumaan. Oon aika rauhaton sielu, koko ajan pitää jotain puuhastella. Varsinkin kotona on aina joku homma/projekti meneillään ja sen sata odottamassa inspiraatiota.. En oikein viihdy pitkiä aikoja paikallani ja vähän kai vois sitäkin joskus opetella. Töissä oon tän takia saanu lempinimen Väkkärä...

Toim.huom. Ei syöty kylläkään näitä tulppaaneja..

7. Tykkään tosi paljon mun työstä. Mulla on maailman parhaat työkaverit tällä hetkellä ja ihana lapsiryhmä. Vaikka välillä hermoa koetellaan, aina on kuitenkin kiva mennä töihin. Voi kun tää toimintakausi ei loppuis koskaan.

3. Lahjoita tämä sama award 15 parhaalle blogille/bloggaajalle.
 Ööö... viidelletoista?? Lahjoitan yhdelle: Sariannalle! 

1 kommentti:

  1. <3 Oot kyl niin ihana! =) <3
    Ja onnittelut myös tunnustuksesta! =)

    VastaaPoista