tiistai 21. kesäkuuta 2011

Vilma.


Koirasta on ainakin miljoona kuvaa tullut otettua, joten tässä muutama ja samalla hänen arvonsa esittäytyy:)

Vilma on siis alunalkujaan mieheni koira, mutta 4 vuotta yhteiseloa on siis meilläkin jo takana! Mies on meillä se jota paremmin uskotaan ja mä sitten lellin ja annan herkkuja ;) Vaikka kuri pitää tietysti olla, muuten oltais helisemässä..
Vilma on jääräpää, kovapäinen vanhapiika, mutta samalla maailman ihanin ruttunaama, joka jaksaa ilahduttaa päivästä toiseen ja saa hymyn huulille jo pelkällä olemuksellaan :) Ulkonäöstään huolimatta se on kiltti kun mikä, haukkuu vaan syystä ja murisee kun yllyttää :D Muutettiin 1,5v sitten rivitalosta omakotitaloon ja maisemanvaihdos on kyllä tehnyt hyvää Vilmalle! Se on ikäsekseen tosi hyvässä vedossa ja nauttii kun saa olla omalla pihalla vapaana ja touhuta :) Tulevana Juhannuspäivänä Vilma täyttää kunnioitettavat 8 vuotta!


Vilma onkin jo vetäytynyt yöpuulle uudelle punkalleen..joka on siis Prismasta vauvoille tarkoitettu peitto+tyyny:D Sillä on pennusta asti ollut tyyny ja se ei oikein pärjää ilman sellaista. Tänään se sai myös uuden hienon flexin, niin kelpaa taas kuljeskella kylillä ;)

Öitä!

2 kommenttia: