keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Tästä se alkaa!

Olen nyt ainakin vuoden päivät pohtinut tätä blogin aloittamista ja nyt sen vihdoin teen! Ulkoasun hiomisessa meni tooosi kauan aikaa ja muutenkin tää bloggeri oli ihan vieras juttu, mutta nyt alkaa perusasiat olla hallussa..ehkä!:)


Seuraan paljon eri blogeja, pääasiassa muoti-ja sisustus -aiheisia ja sitten tietty askartelublogeja. Koitan kuitenkin saada tästä omannäköiseni, mikä onkin melkoinen haaste tässä miljoonien blogien viidakossa. Postaukset tulee olemaan varmaan aika kuvapainotteisia, kamera kulkee mukana ja kuvailen muutenkin päivittäin. Osasyy oman blogin perustamiseen olikin se, että voin tätä kautta jakaa kuviani muille; alkaa facebookin albumit olemaan jo melko tukossa! Kirjoitan tätä pääasiassa omaksi ilokseni ja huvin vuoksi, mutta sehän on vaan plussaa jos jotakuta kiinnostaa juttuni ja saan lukijoita!


Kuvaamisesta vielä sen verran että en todellakaan ole mikään ammattilainen, hankin järkkärin n. vuosi sitten ja pikkuhiljaa olen opetellut sitä käyttämään. Joten ihan harrastuspohjalta mennään! Ja varautukaa luontokuva-ähkyihin, ulkona kuvailen mieluiten..ja eniten.Askarreltua tulee myös melko paljon ja julkaisen täällä kuvia korteistani ja muista mahdollisista kädentöistä ja "tuunauksista". Postauksissa vilahtelee varmasti myös koiramme Vilma, jonka kuva päätyikin jo hänen arvolleen oikeutetulle paikalle banneriin;)

Noniin, se alkulätinöistä, katsotaan mitä tästä tulee!
Tervetuloa mukaan!

P.S. Loppuun vielä sellainen pieni ilmoitusasia että en tule julkaisemaan kuvaani täällä, enkä muutenkaan kuvia ihmisistä/läheisistä, josta heidät voisi tunnistaa. Tämä on periaatepäätös, mikä ainakin tällä hetkellä tuntuu oikealta, mutta eihän sitä tietysti koskaan tiedä jos mieli muuttuu. Nyt ainakin mennään näin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti