Olin viikonloppuna Helsingissä "katsastamassa" rakkaan lapsuudenystäväni ja hänen miehensä uutta asuntoa Lauttasaaressa. Asunto oli ihana, harmi ettei kameraa ollut mukana..
Tuparilahjaksi vein näitä suussasulavia turkkarimarenkeja, joiden ohjeen bongasin Kädenvääntöä-blogista.
Turkinpippurimarengit
(n. pellillinen)
- 3 valkuaista
- 2dl sokeria
- 1dl turkkarimurskaa
Erottele valkuaiset ja vatkaa kovaksi vaahdoksi.
Lisää sokeri joukkoon kevyesti käännellen.
Lisää lopuksi turkinpippurimurska yhtä varovasti.
Nostele nokareiksi pellille lusikalla tai pursota esim. pakastepussista jos haluat tasaisempia marenkeja.
Paista tunti (tai vähän reilu, riippuen kuinka isoja marenkeja teet) uunissa 120 asteessa.
Ota lämmöt pois, avaa uunin luukku ja anna marenkien jäähtyä rauhassa uunissa.
Löysin Prismasta tuollaisen kivan purnukan marengeille.
Ja kortti tietenkin mukaan myös!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti