sunnuntai 19. elokuuta 2012

Asuntomessut 2012; makuuhuoneet & olohuoneet.

Hiljaista on pitänyt täällä blogin puolella kesän ajan, mutta josko syksyn tullen saisin postailuintoa hieman elvytettyä :).

Nyt kuitenkin kuvia Tampereen asuntomessuilta, jossa kävin heinäkuun lopulla.. ja näitä on paljon, joten jaan kuvat useampaan postaukseen.
Kuvasin enimmäkseen vain sellaisia taloja/sisustuksia, jotka jossain määrin miellyttivät omaa silmää tai niissä oli muuten jotain erityistä. Taloja ja sisustuksia oli kyllä joka lähtöön ja aika erikoisiakin ratkaisuja, mutta kyllä sieltä ihan hienojakin juttuja löytyi.

Makuuhuoneet

Tässä oli hauska idea tuo puisten "lavojen" käyttö patjan alla. Tosin muuten huone näyttää melko kolkolta ja kylmältä, varsinkin kun lattia oli betonia tai vastaavaa..

 Parissa talossa/huoneessa oli käytetty tapettia myös katossa. Tästä tulee ehkä vähän mieleen jonkin hotellin sviitti tms. ?

Tässä huomio kiinnittyi tuohon päätyseinän tapettiin.Kodikas.

Sininen huone! Vähän ehkä liikaa omaan makuun ja itse ainakin kyllästyisin nopeasti noin kirkkaaseen väriin.

 Tää oli ihana! Raikas ja simppeli kokonaisuus, vielä kun ikkunasta näkyisi järvi-/merimaisema niin olis täydellistä! :) Tuo vanhasta ovesta tehty sängynpääty kruunaa kaiken.


Olohuoneet

 Tässä huoneessa oli kiva värimaailma. Koko katto oli myös tapetoitu tolla kyseisellä tapetilla!

Kauniit verhot.


 Tyylikäs.

Violetti toimii aina :). Kattovalaisin on tosin aika kamala..

 Lämmin ja kodikas.

 
Tässä olohuoneessa ei ollut sohvaa lainkaan vaan sen virkaa toimittivat isot säkkituolit. Mun mielestä pitää kyllä olla sohva :).

Seuraavassa postauksessa vierashuoneet ja lastenhuoneet.

4 kommenttia:

 1. Minusta toi "sviitin" makuuhuoneen teksti on aika hassu valinta. Se on tietääkseni yhdestä lapsirunosta, jota aika paljon käytetään lapsen menetyksen yhteydessä. Mut ehkä valinneella perheellä on jotkut muut ajatusmallit :) Minua ärsytti noilla messuilla se, että tosi monet talot tuntuivat olevan kesken ja just noi betoniset lattiat/seinät. Oudointa oli ehkä se yks luksustalo, jossa kaikki oli vimpan päälle ja sit kylppäri oli betonia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, muutama häiritsevän keskeneräinen talo oli, mutta aina niitä mahtuu sekaan, joka messuilla! :D Ja itsekin oudoksuin noita betonisia pintoja, mitkä käsittääkseni oli siis tarkoituksella jätetty sellaisiksi... ei uppoo muhun. "Paras" oli se yks vessa jossa oli lasiseinä! :D

   Poista
 2. Oh! Ihania!!! Just oli jossain kässälehdessä noiden säkkituolien ohje! Pakko ehkä kokeilla. :D

  VastaaPoista