Eli tällasessa pussissa myydään näitä rieskoja. |
Ruskistetaan n.400g jauhelihaa. Mausteita ei välttämättä tarvi, mut ite laitoin suolaa ja pippuria. Valkosipulinkynsi olis kans hyvä.. Annetaan jauhelihan vähän jäähtyä.
Sekoitetaan turkkilainen jogurtti ja tortilla-dippi keskenään. Mä laitoin vajaa 2 pussia dippijauhetta 500 grammaan jogurttia.
Silputaan salaatinlehdet pieneksi silpuksi.
Sekoitetaan jäähtynyt jauheliha ja salaattisilppu jogurttidippiin.
Namnam! |
Sitten mössöä sopiva määrä rieskan päälle ja tasoitellaan ja kierretään rullalle.
Lopuksi leikataan rullasta pieniä suupaloja ja valmista on! Tohon vois laittaa vielä coctailtikun pystyyn ja esim.kirsikkatomaatin siihen tikun varteen koristeeksi.
Tollasessa yhdessä pussissa on muistaakseni 7 rieskaa, eli näistä määristä tulee n.30-35 pikkurullaa.
Ja täytteenähän voi käyttää melkein mitä vain; broileria, fetaa, vuohenjuustoa, paprikaa, poroa jne.. Muistaa vaan silputa kaiken pieneksi:) Ja dippikastikkeitakin kannattaa kokeilla eri makuja jos oikein innostuu ;)
Kiitos ohjeesta!! Näitä teen Onnin synttäreille kuun lopussa :)
VastaaPoistaOle hyvä vaan:) Lisäsinkin tohon vielä että näillä määrillä tulee n.30-35 pikkurullaa tosta yhestä rieskapussista.
VastaaPoistaVautsi ompas hyvännäkösiä! Näithän vois melkein tehä sitte tupareille pikkupurtavaksi :)
VastaaPoista- Heidi
Juu kandee tehä, on kyl tosi hyviä! :)
VastaaPoistaVautsi, täytyykin jossain vaiheessa kokeilla, kiits ohjeesta!=)
VastaaPoistaJa mä kans kokeilen! Kiitti! =)
VastaaPoistaEt kyl arvaa kuka tääl onkaan..... ;D
No en! kuka kuka ??? ;)
VastaaPoistaJa hyviä oli, kun meille teit!!:D
VastaaPoista-Mannu-